Dorpslijst Sander pleit voor meer fietsstraten

Omdat het steeds maar drukker wordt op de fietspaden in Kontich en Waarloos, houdt Dorpslijst Sander een stevig pleidooi bij het gemeentebestuur om zich maximaal in te zetten op het inrichten van fietsstraten en ‘fietscorridors’ (straten waar de fietser voorrang heeft op de auto). Dorpslijst Sander krijgt hiervoor bijval van schepen voor Mobiliteit Willem Wevers (N-VA). 

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Ik Dien Edegem wint prijs voor beste amateurclub van Europa
  EDEGEM

  Ik Dien Edegem wint prijs voor beste amateur­club van Europa

  Dit voorjaar werd de Edegemse voetbalclub Ik Dien uitgeroepen tot de ‘beste amateurclub van Europa’ door de UEFA. De bijna honderd jaar oude club biedt voetbal voor jongens en meisjes van alle leeftijden - momenteel tussen vier en 67 jaar oud - en telt 34 nationaliteiten onder ruim achthonderd leden. De ploeg verdient de prijs vooral omdat het als geen ander toont hoe voetbal enkel kan floreren met een gezond basis en dat de sport toegankelijk moet zijn voor iedereen.