De banner van 10 op 15 meter op het dak van Zowizoo.
Volledig scherm
De banner van 10 op 15 meter op het dak van Zowizoo. © rv

Dierenspeciaalzaak pakt uit met gigantische banner voor WK wielrennen: “Den eerste wint Zowizoo”

KontichDe WK-koorts begint in Kontich naar een hoogtepunt te stijgen. Op tal van plaatsen in het dorp wapperen de Belgische vlaggen om Wout van Aert en co aan te moedigen. Dierenspeciaalzaak Zowizoo ziet het nog grootser en pakt uit met een banner van liefst 150 vierkante meter.

  1. Honderd Oekraïense vluchtelingen leren Antwerpse haven kennen met plezierboot: “Ideaal om ons land te ontdekken, én elkaar”
    ANTWERPEN

    Honderd Oekraïense vluchtelin­gen leren Antwerpse haven kennen met plezier­boot: “Ideaal om ons land te ontdekken, én elkaar”

    Als algemeen directeur van de scholengemeenschap KOV in Vilvoorde ving hij eerder al Oekraïense kinderen op maar ook persoonlijk zet Johan van Engelant zich in voor Oekraïense vluchtelingen in ons land. Via excursies brengt hij ze samen zodat ze het land én elkaar beter kunnen leren kennen. Zaterdagmiddag kregen zo’n honderd Oekraïners per boot een rondleiding in de Antwerpse haven. “Die mensen zijn gevlucht van oorlog, dikwijls enkel vrouwen en kinderen, ze kennen hier niemand, op deze manier wil ik ze samen brengen.”