Waarloos Danst wordt uitgesteld naar 2022.
Volledig scherm
Waarloos Danst wordt uitgesteld naar 2022. © Waarloos Danst

Corona dwarsboomt ook Waarloos Danst

KontichHet regent evenementen die door de slechte coronacijfers worden afgeblazen. Ook Waarloos Danst, gepland voor zaterdag 27 november in zaal Berkenhof in Waarloos, gaat niet door. 

 1. Antwerpse Liefkenshoektunnel vorig jaar drie keer langer tolvrij
  Antwerpen

  Antwerpse Liefkens­hoek­tun­nel vorig jaar drie keer langer tolvrij

  De Antwerpse Liefkenshoektunnel moest vorig jaar ruim drie keer langer tolvrij gemaakt worden dan in de jaren ervoor. Dat schrijft Gazet van Antwerpen op basis van cijfers van de nv Tunnel Liefkenshoek. Aangezien de Vlaamse overheid moet opdraaien voor die tolvrije passages, lag de rekening ook een pak hoger dan in andere jaren. Doorheen het jaar vloeide er elke dag gemiddeld een kwart miljoen euro tolgeld door de tunnel.
 2. Twee weken geleden nog vrijgesproken, maar nu heeft hij minder geluk: drugsbaas ‘Patje Haemers’, verblijvend in Dubai, veroordeeld tot 13 jaar cel
  PREMIUM
  Antwerpen

  Twee weken geleden nog vrijgespro­ken, maar nu heeft hij minder geluk: drugsbaas ‘Patje Haemers’, verblij­vend in Dubai, veroor­deeld tot 13 jaar cel

  Drugsbaas Omar Govers, bijgenaamd ‘Patje Haemers’, uit Merksem is veroordeeld tot 13 jaar celstraf, een boete van 200.000 euro en verbeurdverklaring van zijn criminele winsten ten bedrage van 5,5 miljoen euro. De rechtbank beveelt ook zijn onmiddellijke aanhouding, alsof dat veel indruk zal maken op de autoriteiten in Dubai, waar Omar Govers al enkele jaren resideert. Zijn handlangers, de broers Mounir en Ilias El Bartali uit Deurne, zijn veroordeeld tot 11 en 12 jaar cel.