De E19 in de richting van Antwerpen is volledig afgesloten door een zwaar ongeval. Het verkeer moet via de pechstrook rijden.
Volledig scherm
De E19 in de richting van Antwerpen is volledig afgesloten door een zwaar ongeval. Het verkeer moet via de pechstrook rijden. © Marc De Roeck

Chauffeur in levensgevaar naar ziekenhuis na zwaar ongeval: E19 richting Antwerpen volledig afgesloten

KontichNa een ongeval op de E19 ter hoogte van Kontich is een chauffeur in levensgevaar naar het ziekenhuis overgebracht. Ook een politie-inspecteur zou gewond geraakt zijn bij het ongeval. De snelweg is volledig afgesloten. 

 1. Hinderlijke reclamebanners wekken wrevel op van weggebruikers: “Nauwelijks zicht op aankomende fietsers”
  PREMIUM
  Aartselaar

  Hinderlij­ke reclameban­ners wekken wrevel op van weggebrui­kers: “Nauwelijks zicht op aankomende fietsers”

  Op het kruispunt van de Lindenboslaan en de Boomsesteenweg (N177) is er al geruime tijd een probleem van beperkte zichtbaarheid. Oorzaak zijn de reclamedoeken die de eigenaar van het hoekpand tegen zijn afsluiting heeft gehangen en die het zicht van de chauffeurs uit de Lindenboslaan op het aankomende fietsverkeer belemmeren. “De doeken in de Lindenboslaan zijn juridisch correct geplaatst”, reageert schepen van Mobiliteit Bart Lambrecht (N-VA). “Daar kunnen we dus niets aan doen. Maar mogelijk is er wel een probleem met de doeken op de N177.”
 1. Boze Tesla-rijdster verstoort autoshow: "De remmen werken niet"
  Play

  Boze Te­sla-rijd­ster verstoort autoshow: "De remmen werken niet"

 2. Tiener haalt gevaarlijke stunt uit op rijdende bus
  Play

  Tiener haalt gevaarlij­ke stunt uit op rijdende bus