Brandweercommandant Luc Van Hoof (63) gaat na 35 jaar met pensioen: “Tijd voor ietas anders”

Brandweercommandant van Kontich Luc Van Hoof (63) is na 35 jaar dienst met pensioen gegaan. Dat werd vrijdag uitgebreid gevierd met een receptie in het bijzijn van zijn (oud-)collega’s in de brandweerkazerne in de Witvrouwenveldstraat.

0 reacties

 1. Nanou (24) schittert in ‘The Voice’: “In het begin was het een marteling, maar nu geniet ik”
  PREMIUM
  Kontich

  Nanou (24) schittert in ‘The Voice’: “In het begin was het een marteling, maar nu geniet ik”

  Ze had het zelf nooit durven dromen, maar Nanou Nys (24) is nog altijd volop in de running om ‘The Voice van Vlaanderen’ te worden. De Kontichse maakte de voorbije weken keer op keer indruk met haar zangprestaties en lijkt zich met de steun van coach Niels Destadsbader stilaan te ontpoppen tot een echt podiumbeest. “In het begin was ik op van de stress. Ik dacht: Wat doe ik mezelf aan? Maar nu geníét ik.”
 2. Koen Kennis (N-VA) kijkt uit naar morgen: “Het getik van stoelen en tafels op de kasseien van de Grote Markt, wat heb ik dat gemist”
  ANTWERPEN

  Koen Kennis (N-VA) kijkt uit naar morgen: “Het getik van stoelen en tafels op de kasseien van de Grote Markt, wat heb ik dat gemist”

  Maar liefst 534 van de 2.700 horecazaken in Antwerpen hebben een terrasuitbreiding gevraagd én gekregen voor de grote heropening van morgen. Schepen voor lokale economie Koen Kennis (N-VA) blikt vanop terras vooruit. “We hopen dat iedereen massaal afzakt naar de terrassen en zich gedraagt, maak het de horecabazen alsjeblief niet nóg moeilijker.”
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas