Brandweercommandant Luc Van Hoof (63) gaat na 35 jaar met pensioen: “Tijd voor ietas anders”

Brandweercommandant van Kontich Luc Van Hoof (63) is na 35 jaar dienst met pensioen gegaan. Dat werd vrijdag uitgebreid gevierd met een receptie in het bijzijn van zijn (oud-)collega’s in de brandweerkazerne in de Witvrouwenveldstraat.

0 reacties

 1. Zo VeloVeilig is Kontich: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Kontich

  Zo VeloVeilig is Kontich: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Kontich hebben 112 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.
 2. Woonzorgcentrum Coralia geeft openingsfeest: “Maar als we volledige capaciteit willen benutten, hebben we extra personeel nodig”
  PREMIUM
  Kontich

  Woonzorg­cen­trum Coralia geeft openings­feest: “Maar als we volledige capaciteit willen benutten, hebben we extra personeel nodig”

  Het nieuwe woonzorgcentrum Coralia in de Beekboshoek in Waarloos is klaar voor zijn grote opening. Het complex beschikt in totaal over 76 plaatsen, waarvan één voor kortverblijf. Maar die zijn momenteel slechts voor de helft gevuld, te wijten aan een personeelstekort. “Het blijft erg moeilijk om de juiste profielen te vinden”, zegt directeur Bert Schonenberg. Een jobbeurs deze zondag moet daar verandering in proberen brengen.