Schepen Cindy Vanbaeden (N-VA) bij een van de spreuken.
Volledig scherm
Schepen Cindy Vanbaeden (N-VA) bij een van de spreuken. © Gemeente Kontich

“Blijf altijd lachen, het is een goedkoop medicijn”: 110 spreuken zetten geestelijke gezondheid in de kijker

KontichIn Kontich duiken sinds enkele dagen weer deugddoende spreuken en treffende quotes op in het teken van de mentale gezondheid. Daarmee trapt het gemeentebestuur de Tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid af. “We willen het taboe rond geestelijke gezondheid doorbreken”, klinkt het.

 1. Frank Verstraeten verkoopt Sportpaleis in halve dag uit met comeback Zillion: “Ik zoek nog een tiental mooie meisjes voor een erotisch waterballet”

  Frank Verstrae­ten verkoopt Sportpa­leis in halve dag uit met comeback Zillion: “Ik zoek nog een tiental mooie meisjes voor een erotisch waterbal­let”

  Hét comebackfeest van de legendarische Zillion in het Antwerpse Sportpaleis is in amper 11 uur uitverkocht. Mastermind Frank Verstraeten doet daarmee, opnieuw, het onmogelijke: méér tickets verkopen voor een jaren geleden platgegooide discotheek dan op eender welke hoognacht van diezelfde danstempel eind jaren 90. “En na Antwerpen veroveren we de Versuz in Hasselt.”
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.