Avondkerstcross in het verleden
Volledig scherm
Avondkerstcross in het verleden © /

Avond (kerst)cross in Waarloos pas in oktober

 1. Woonzorgcentrum Coralia geeft openingsfeest: “Maar als we volledige capaciteit willen benutten, hebben we extra personeel nodig”
  PREMIUM
  Kontich

  Woonzorg­cen­trum Coralia geeft openings­feest: “Maar als we volledige capaciteit willen benutten, hebben we extra personeel nodig”

  Het nieuwe woonzorgcentrum Coralia in de Beekboshoek in Waarloos is klaar voor zijn grote opening. Het complex beschikt in totaal over 76 plaatsen, waarvan één voor kortverblijf. Maar die zijn momenteel slechts voor de helft gevuld, te wijten aan een personeelstekort. “Het blijft erg moeilijk om de juiste profielen te vinden”, zegt directeur Bert Schonenberg. Een jobbeurs deze zondag moet daar verandering in proberen brengen.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.