Gisteren botsten ook al 2 auto's op elkaar op de Prins Boudewijnlaan ter hoogte van de Boerenlegerstraat. De botsing van vandaag gebeurde nog geen kilometer verder.
Volledig scherm
Gisteren botsten ook al 2 auto's op elkaar op de Prins Boudewijnlaan ter hoogte van de Boerenlegerstraat. De botsing van vandaag gebeurde nog geen kilometer verder. © Marc De Roeck

Auto belandt in gracht na botsing op Prins Boudewijnlaan

KontichOp de Prins Boudewijnlaan in Kontich zijn woensdagmiddag 2 voertuigen tegen elkaar gebotst. Een oudere man die de doorsteek had genomen bij het kruispunt met de De Villermonstraat had niet tijdig gezien dat er uit de andere richting een voertuig aan kwam en het kwam tot een aanrijding. Het andere voertuig belandde in de gracht. Er vielen geen gewonden. Vlak bij de plaats van het ongeval vond gisteren ook al een botsing plaats bij het kruispunt met de Boerenlegerstraat.

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Eerste Belgische River Skimmer zuigt afval uit 500 liter water per minuut
  Play
  milieu

  Eerste Belgische River Skimmer zuigt afval uit 500 liter water per minuut

 2. Gevecht tussen tijgerzussen levert spectaculaire beelden op
  Play

  Gevecht tussen tijgerzus­sen levert spectacu­lai­re beelden op