Natascha Van de Velde, Lano's papa Nico Cools (witte hoodie) en pluspapa Matthias Reyniers (blauwe trui) samen met Lano (in rolstoel), zijn zusje Emilie en broertje Maysen.
Volledig scherm
Natascha Van de Velde, Lano's papa Nico Cools (witte hoodie) en pluspapa Matthias Reyniers (blauwe trui) samen met Lano (in rolstoel), zijn zusje Emilie en broertje Maysen. © Klaas De Scheirder

Allemaal in actie voor Team Lano: kankerpatiëntje Lano (4) blijft harten beroeren

Schelle/KontichDe wafeltjesverkoop ten voordele van het 4-jarige kankerpatiëntje Lano uit Schelle gaat zijn laatste dagen in. Ook Team Mega Ferre is volop een actie aan het voorbereiden om het gezin een hart onder de riem te steken.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.