Willem Hiele, zaakvoerder en chef-kok van het gelijknamige restaurant, houdt trots zijn score uitgereikt door Gault&Millau in de lucht.
Volledig scherm
Willem Hiele, zaakvoerder en chef-kok van het gelijknamige restaurant, houdt trots zijn score uitgereikt door Gault&Millau in de lucht. © Foto BELGA

Willem Hiele behaalt meteen 15 op 20

KOKSIJDE/NIEUWPOORTWillem Hiele (34), van het gelijknamige restaurant in Koksijde, is als nieuwkomer met een uitstekende score van 15 op 20 binnengekomen in de nieuwste editie van de restaurantgids Gault&Millau. Hij is ook dé ontdekking van het jaar. Willem is niet de enige debutant in de gids. In totaal staan zes restaurants uit Koksijde en Nieuwpoort voor het eerst in de Gault&Millau.

  1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
    Play

    Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

  2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad?  Dat doe je zo
    Play

    Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo