Vrouw (55) overleden op strand van Koksijde nadat ze bewusteloos uit water wordt gehaald na ongelukkige val: “Hebben alles geprobeerd om haar te redden”

KoksijdeDrama op het strand van Koksijde: daar is dinsdagmiddag een 55-jarige vrouw overleden. Ze werd bewusteloos gevonden aan de waterlijn en overleed ter plaatse. Ze kwam ten val en belandde zo in het water.

 1. Vier jaar cel voor ziekelijk jaloerse man die vriendin zo zwaar toetakelt dat ze hartstilstand krijgt: “Ze kreeg meer slaag dan eten”
  PREMIUM
  Nieuwpoort

  Vier jaar cel voor ziekelijk jaloerse man die vriendin zo zwaar toetakelt dat ze hartstil­stand krijgt: “Ze kreeg meer slaag dan eten”

  Hij ging door het lint omdat zijn vriendin had afgesproken met een jeugdvriend. Zo verklaart een 22-jarige man de drieste feiten die zich afspeelden op 27 juni van vorig jaar. De twintiger takelde de jonge vrouw fysiek zo zwaar toe, dat ze niet veel later een hartstilstand kreeg. Het waren haar collega’s die haar zieltogend aantroffen in de inkomhal van haar woning. Dinsdagochtend kreeg de agressieveling zijn straf te horen. “Ik kende mijn eigen kracht niet”, probeerde hij nog in de rechtbank, met een opvallend excuus van zijn kant.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 1. Bijzondere school Inspirant aan Zee heeft met Eric Goens bijzondere peter: “De werkplek van mijn broer speelt hoofdrol in tv-reeks”
  PREMIUM
  Koksijde

  Bijzondere school Inspirant aan Zee heeft met Eric Goens bijzondere peter: “De werkplek van mijn broer speelt hoofdrol in tv-reeks”

  Inspirant aan Zee in Oostduinkerke, vroeger gekend als Rozenkrans, loopt in de kijker. Dirk Goens werkt al meer dan twintig jaar in de school voor bijzonder onderwijs. Zijn bekende broer Eric Goens wijdt dit najaar een tv-reeks aan Inspirant aan Zee en neemt ook het peterschap van de organisatie op zich. “Het wordt een verhaal dat nog maar weinig is verteld”, licht Eric een tipje van de sluier.