De brandweer plaatste een tent over het lichaam op het strand van Koksijde
Volledig scherm
PREMIUM
De brandweer plaatste een tent over het lichaam op het strand van Koksijde © VTM Nieuws

Vrouw (55) die overleed op strand van Koksijde, was met medepatiënten psychiatrisch ziekenhuis op daguitstap: “Geen sprake van gebrek aan toezicht”

Koksijde/IeperDe 55-jarige vrouw die dinsdagmiddag overleed aan de waterlijn op het strand van Koksijde, was samen met een groep patiënten van het psychiatrisch ziekenhuis Heilig Hart in Ieper op daguitstap naar zee. Bij de directie komt haar overlijden hard binnen. Al is er van gebrek aan toezicht zeker geen sprake, klinkt het daar. “Er is zeer snel gereageerd, maar hulp kon niet meer baten”, zegt directeur Cathy Room.

  1. We hebben na Evenepoel nog een wereldkampioen op de fiets... Tim Desmet (29) is de beste op een eenwieler: “Het begon allemaal met een YouTube-filmpje”
    PREMIUM
    Leffinge

    We hebben na Evenepoel nog een wereldkam­pi­oen op de fiets... Tim Desmet (29) is de beste op een eenwieler: “Het begon allemaal met een YouTube-film­pje”

    Wielersensatie Remco Evenepoel won vorig weekend de regenboogtrui, maar daarmee is hij niet de enige Belgische wereldkampioen op een fiets. Leffingenaar Tim Desmet (29) is immers de beste van de wereld op een eenwieler. Eind augustus won hij goud op het WK in Grenoble in Frankrijk in de discipline hoogspringen. “Ik sprong toen 1.30 meter hoog. Daarnaast eindigde ik daar ook tweede en derde in twee andere disciplines”, zegt Tim.