De man viel van een balkon op de tweede verdieping van zijn appartement in Oostduinkerke
Volledig scherm
De man viel van een balkon op de tweede verdieping van zijn appartement in Oostduinkerke © Tim Lescrauwaet

Vijftiger overleden na dramatisch ongeval in Oostduinkerke: “Ik probeerde hem nog tegen te houden, maar hij wou op teenslippers van ons balkon naar het zijne klimmen”

KoksijdeDe 56-jarige Alain V. uit Oostduinkerke is overleden nadat hij naar beneden viel terwijl hij van het balkon van zijn buren naar het zijne probeerde te klauteren. Hij verloor zijn grip en viel van de tweede verdieping op het voetpad.  “Hij belde plots aan. Hij had zichzelf buitengesloten. Ik probeerde hem nog tegen te houden", vertelt de buurman die alles zag gebeuren. 

  1. Weer verdachte vaten aangetroffen: is West-Vlaanderen speeltuin van bendes die drugslabo’s opzetten?
    PREMIUM
    Langemark-Poelkapelle

    Weer verdachte vaten aangetrof­fen: is West-Vlaanderen speeltuin van bendes die drugslabo’s opzetten?

    Het lijkt erop dat West-Vlaanderen criminele bendes blijft bekoren om drugslabo’s op te zetten. Recent werden zo’n labo’s ontdekt in Izegem, Ruddervoorde en Ieper. Nog niet zo gek lang geleden werd in Lendelede zelfs het grootste drugslab ooit in ons land ontdekt. En regelmatig worden verdachte vaten, vermoedelijk afkomstig uit die labo’s, gedumpt op verlaten plekken. Dinsdag werden dergelijke vaten teruggevonden in Langemark-Poelkapelle, eerder deze maand was dat ook het geval in Diksmuide en Houthulst.