De man viel van een balkon op de tweede verdieping van zijn appartement in Oostduinkerke
Volledig scherm
De man viel van een balkon op de tweede verdieping van zijn appartement in Oostduinkerke © Tim Lescrauwaet

Vijftiger overleden na dramatisch ongeval in Oostduinkerke: “Ik probeerde hem nog tegen te houden, maar hij wou op teenslippers van ons balkon naar het zijne klimmen”

KoksijdeDe 56-jarige Alain V. uit Oostduinkerke is overleden nadat hij naar beneden viel terwijl hij van het balkon van zijn buren naar het zijne probeerde te klauteren. Hij verloor zijn grip en viel van de tweede verdieping op het voetpad.  “Hij belde plots aan. Hij had zichzelf buitengesloten. Ik probeerde hem nog tegen te houden", vertelt de buurman die alles zag gebeuren. 

 1. TERRASTIP. SENSI in Ruddervoorde: "Dineren en slapen op een prachtig kasteeldomein”
  PREMIUM
  Ruddervoorde/Zwevezele

  TERRASTIP. SENSI in Ruddervoor­de: "Dineren en slapen op een prachtig kasteeldo­mein”

  Het is zo rustig gelegen dat zelfs je internetverbinding er af en toe wegvalt. Wie even alle zorgen achter zich wil laten, kan nog tot en met zondag terecht in pop-up SENSI in Ruddervoorde. Chefs Steven Devriendt en Tursen Ringston maken op het kasteeldomein van de Lakebossen eten klaar op een houtgestookte buitenkeuken. De glampingtenten in het bos maken de ervaring helemaal af.
 2. Op wandel om af te koelen tijdens deze hittegolf: dit zijn onze suggesties aan de Westkust
  PREMIUM
  Diksmuide

  Op wandel om af te koelen tijdens deze hittegolf: dit zijn onze suggesties aan de Westkust

  Nu de hittegolf officieel van start is gegaan, zoeken we allemaal op alle mogelijke manieren verkoeling. Dat kan bijvoorbeeld door een wandeling, en dan liefst nog in een bos waar veel schaduw te vinden is. Onze provincie telt een pak natuurgebieden, domeinen en uiteraard hebben we ook het strand en de zee als unieke troeven. Om jullie te inspireren geven we graag een aantal tips.