Rechtbank Veurne.
Volledig scherm
Rechtbank Veurne. © BELGA

Viespeuk (31) die openbaar masturbeert en geslachtsdeel toont aan Jehova’s getuigen tóch naar gevangenis na nieuwe feiten

KoksijdeDe 31-jarige Saïd A. uit Koksijde moet dan toch naar de gevangenis na twee veroordelingen met probatie-uitstel voor zedenfeiten en seksisme. Hij schond namelijk die voorwaarden. De man kreeg in juli vorig jaar nog 1 jaar cel met probatie-uitstel, omdat hij zijn geslachtsdeel had getoond aan twee Jehova’s getuigen. En dat was slechts één zedenfeit van vele waarvoor hij terecht stond. Zo kreeg hij ook nog 7 maanden cel met probatie-uitstel voor seksisme tegenover een politievrouw.

  1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

    Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

    Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.