Sabelle Diatta, samen met gemeenteraadsvoorzitster Charlotte Castelein en burgemeester Marc Vanden Bussche.
Volledig scherm
Sabelle Diatta, samen met gemeenteraadsvoorzitster Charlotte Castelein en burgemeester Marc Vanden Bussche. © Gemeente Koksijde

Verpleegster op corona-afdeling en... achtvoudig fietskampioene van Senegal: Koksijde heeft nieuw raadslid

KoksijdeSabelle Diatta (49) heeft maandagavond de eed afgelegd als nieuw gemeenteraadslid in Koksijde. Ze volgt Frédéric Devos op, die verhuist naar Veurne. Zorg en sport zijn twee thema’s die het raadslid voor Lijst van de Burgemeester aanbelangen. En die thema’s zijn allesbehalve lukraak gekozen.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica

 2. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden