De 76-jarige Raimund Vandenbussche uit Oostduinkerke is sinds zaterdagavond vermist. Wie hem heeft opgemerkt, wordt met aandrang gevraagd de politie te verwittigen.
Volledig scherm
De 76-jarige Raimund Vandenbussche uit Oostduinkerke is sinds zaterdagavond vermist. Wie hem heeft opgemerkt, wordt met aandrang gevraagd de politie te verwittigen. © PZ Westkust

Vermiste Raimund Vandenbussche (76) levend en wel teruggevonden

KoksijdeDe politie was zondag met man en macht op zoek naar de 76-jarige Raimund Vandenbussche uit Koksijde. De man vertrok zaterdag rond 18.30 uur bij zijn woning in de Struikenstraat maar kwam niet thuis. Er werd een opsporingsbericht verspreid. 

  1. Jongeren opnieuw vrijgesproken voor straatracen, ook nadat parket beroep aantekent: “BMW’s en Audi’s hebben de perceptie tegen”
    Nieuwpoort

    Jongeren opnieuw vrijgespro­ken voor straatra­cen, ook nadat parket beroep aantekent: “BMW’s en Audi’s hebben de perceptie tegen”

    Drie jonge twintigers zijn opnieuw vrijgesproken voor straatracen in de Ramskapellestraat in Nieuwpoort. De politierechter had hen in juni al vrijgesproken, maar het parket ging in beroep. Dus kwam de zaak voor de correctionele rechter, al vond die eveneens geen bewijzen. “Ze reden 90 waar 70 mocht en zijn slachtoffer geworden van tunnelvisie van de verbalisanten”, zegt Alain Coulier, advocaat van twee beklaagden. “Bestuurders van BMW’s en Audi’s hebben de perceptie tegen.”