Will Tura is maar één van de artiesten die aan bod komt tijdens de route.
Volledig scherm
Will Tura is maar één van de artiesten die aan bod komt tijdens de route. © Benny Proot

UITTIP - Fietsen in het wiel van Will Tura en Samson en Gert. Ontdek de nieuwe Belpop Bonanza route

KoksijdeSinds kort kronkelt er door De Panne, Koksijde, Nieuwpoort en Veurne een gloednieuwe Belpop Bonanza route van 43 kilometer lang. Op 16 locaties verneem je via een QR-code een leuk muzikaal weetje.

 1. Verzamelaar Mario (62) schenkt liefst 20.000 foto’s aan stadsbestuur: “Dat is nog maar een klein deel van mijn visserijcollectie”
  PREMIUM
  Nieuwpoort

  Verzame­laar Mario (62) schenkt liefst 20.000 foto’s aan stadsbe­stuur: “Dat is nog maar een klein deel van mijn visserij­col­lec­tie”

  Het Nieuwpoortse archief is 20.000 foto’s rijker dankzij de schenking van inwoner Mario Couvreur (62). “Dat is een digitale kopie, de originele beelden heb ik nog in mijn bezit”, knipoogt de verzamelaar die 37 jaar bij het Nieuwpoortse stadsbestuur heeft gewerkt. Wanneer we bij de man thuis rondkijken, zien we nog wel meer bijzondere objecten, vooral dan rond de visserij. En toch is Mario nooit visser geweest.
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm
  Play

  Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm