Deze kalender kan je binnenkort voor 10 euro aankopen om de beautysector te steunen
Volledig scherm
Deze kalender kan je binnenkort voor 10 euro aankopen om de beautysector te steunen © RV

Uitgeklede beautysector bundelt naaktfoto’s in een kalender: “Steun ons voor 10 euro”

koksijdeDe beautysector is boos omdat ze haar werk niet mag doen en te weinig steun krijgt van de overheid. Dat maakten de kappers en schoonheidsspecialistes de voorbije dagen duidelijk door naaktfoto’s van zichzelf te posten. Die zijn nu gebundeld in een unieke jaarkalender waarmee je de kapper in jouw buurt kan steunen.

 1. Parket in beroep tegen opvallende vrijspraak voor man die onder rokken van dames filmde: “Dus alleen strafbaar als zo'n vrouw geen slip draagt?”
  Nieuwpoort/Veurne

  Parket in beroep tegen opvallende vrijspraak voor man die onder rokken van dames filmde: “Dus alleen strafbaar als zo'n vrouw geen slip draagt?”

  Het parket van Veurne gaat in beroep tegen de vrijspraak voor een 46-jarige man die verdacht werd van voyeurisme, nadat hij onder de rokken van heel wat vrouwen had gefilmd. Volgens de wet moeten slachtoffers ontbloot zijn om van voyeurisme te kunnen spreken, stelde de Veurnse strafrechter. “In de redenering van de rechtbank is er dus alleen sprake van strafbaar voyeurisme als het slachtoffer geen slip aan zou hebben", reageert Patty T’Jonck van het parket van Veurne.
 1. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"

 2. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel