Op de plaats van het ongeval hangen bloemen voor dodelijk slachtoffer Timothy. Rechts de totaal verhakkelde Maserati.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de plaats van het ongeval hangen bloemen voor dodelijk slachtoffer Timothy. Rechts de totaal verhakkelde Maserati. © Bart Boterman

Timothy (35) vrijdag begraven, toestand van Nicky (39) stabiel: “Ze heeft haar ogen geopend maar is er nog steeds erg aan toe”

Koksijde/VeurneDe toestand van de Nicky Quarteer (39) uit Veurne, de passagier bij de horrorcrash met de Maserati zaterdagavond in Wulpen, is stabiel. De crash kostte het leven kostte aan haar vriend Timothy Serpieters (35), die vrijdag begraven wordt. “Nicky is zeer ernstig gewond en heeft zware breuken opgelopen. Toch heeft ze haar ogen al eens lichtjes geopend. Een opluchting”, vertelt haar moeder Yvette. Intussen zorgt ze zelf voor Nicky’s zwaar hulpbehoevende dochter Dilara. 

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 3. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.