Op de plaats van het ongeval hangen bloemen voor dodelijk slachtoffer Timothy. Rechts de totaal verhakkelde Maserati.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de plaats van het ongeval hangen bloemen voor dodelijk slachtoffer Timothy. Rechts de totaal verhakkelde Maserati. © Bart Boterman

Timothy (35) vrijdag begraven, toestand van Nicky (39) stabiel: “Ze heeft haar ogen geopend maar is er nog steeds erg aan toe”

Koksijde/VeurneDe toestand van de Nicky Quarteer (39) uit Veurne, de passagier bij de horrorcrash met de Maserati zaterdagavond in Wulpen, is stabiel. De crash kostte het leven kostte aan haar vriend Timothy Serpieters (35), die vrijdag begraven wordt. “Nicky is zeer ernstig gewond en heeft zware breuken opgelopen. Toch heeft ze haar ogen al eens lichtjes geopend. Een opluchting”, vertelt haar moeder Yvette. Intussen zorgt ze zelf voor Nicky’s zwaar hulpbehoevende dochter Dilara. 

  1. Kerstboom uit La Roche pronkstuk op het Marktplein: “Zalig kerst vieren in vernieuwd Winterdorp”
    PREMIUM
    De Panne

    Kerstboom uit La Roche pronkstuk op het Marktplein: “Zalig kerst vieren in vernieuwd Winterdorp”

    Woensdagochtend in alle vroegte arriveerde een kerstboom van 11 meter hoog op het Marktplein in De Panne. Dat is een cadeau van het stadsbestuur van La Roche als dank voor de inzet van de kustgemeente na de watersnood in Wallonië vorig jaar. Die gigantische boom wordt één van de blikvangers in het Winterdorp. Over die nieuwe naam is op sociale media een ware discussie ontstaan.