Volledig scherm
© Twitter

Spectaculaire beelden: waterhoos gespot voor Belgische kust

In afwachting van de hittegolf die ons land zal treffen vanaf donderdag, zitten we nog even in onstabiele lucht. Het leverde alvast spectaculaire beelden aan onze kust. Deze voormiddag werd in Oostduinkerke, De Panne en Blankenberge een prachtige waterhoos gespot.

2 reacties

 • Yelene dekann

  7 maanden geleden
  geweldig,mooi,natuur is toch schoon waarom hebben sommigen er zo weinig respect voor
 • Frans Beylemans

  7 maanden geleden
  Wauw spijtig dat ik niet de eer heb gehad om dit mooie wonder van moeder natuur te kunnen zien. Er zijn nog zoveel mooie dingen hier op aarde te bewonderen en de mens maakt het gewoon kapot waardoor ze nu een andere planeet zoeken om deze ook stuk te gaan maken. Mensen moeten is wat meer respect hebben voor de aarde want ze is het beu en laat het ook goed zien en voelen.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Bom uit de Tweede Wereldoorlog beschadigt heel wat huizen
  Play

  Bom uit de Tweede Wereldoor­log beschadigt heel wat huizen

 2. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af