Volledig scherm
© Twitter

Spectaculaire beelden: waterhoos gespot voor Belgische kust

In afwachting van de hittegolf die ons land zal treffen vanaf donderdag, zitten we nog even in onstabiele lucht. Het leverde alvast spectaculaire beelden aan onze kust. Deze voormiddag werd in Oostduinkerke, De Panne en Blankenberge een prachtige waterhoos gespot.

2 reacties

 • Yelene dekann

  7 maanden geleden
  geweldig,mooi,natuur is toch schoon waarom hebben sommigen er zo weinig respect voor
 • Frans Beylemans

  7 maanden geleden
  Wauw spijtig dat ik niet de eer heb gehad om dit mooie wonder van moeder natuur te kunnen zien. Er zijn nog zoveel mooie dingen hier op aarde te bewonderen en de mens maakt het gewoon kapot waardoor ze nu een andere planeet zoeken om deze ook stuk te gaan maken. Mensen moeten is wat meer respect hebben voor de aarde want ze is het beu en laat het ook goed zien en voelen.
 1. Kraanman (62) die als tiener al droomde van iconische gele kraan, mag hem neerhalen: “Blij dat ik klus mocht klaren, al heb ik vannacht toch niet goed geslapen”
  PREMIUM
  Diksmuide

  Kraanman (62) die als tiener al droomde van iconische gele kraan, mag hem neerhalen: “Blij dat ik klus mocht klaren, al heb ik vannacht toch niet goed geslapen”

  Danny Rollé (62) uit Woumen bij Diksmuide leerde als 15-jarige het vak van kraanman bij het Diksmuidse bedrijf Denecker. Vandaag mocht hij als technisch directeur bij de Gebroeders Traen de 60 jaar oude, gele kraan op de site neerhalen in het bijzijn van zijn ex-collega’s. Toen er iemand gezocht werd om die klus te klaren, stelde hij zich meteen kandidaat. “Vroeger heb ik niet gewerkt met deze kraan, terwijl hij wel op mijn verlanglijstje stond”, vertelt hij.
 1. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis

 2. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees