Archieffoto Sergio Herman (51) in 'Mijn Keuken Mijn Restaurant' op VTM.
Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto Sergio Herman (51) in 'Mijn Keuken Mijn Restaurant' op VTM. © VTM

Sergio Herman (51) betrapt tijdens nachtklok: weigert te stoppen voor politie en nét te veel gedronken

KoksijdeSterrenchef, televisiekok en horecaondernemer Sergio Herman (51) is maandagnacht rond 2 uur achter het stuur betrapt in Koksijde. Hij had de nachtklok overtreden, weigerde initieel te stoppen voor de politie en blies vervolgens nog ‘alarm’. Zijn rijbewijs werd voor drie uur ingetrokken. 

 1. Inspecteur Nick Van Rompaey (61) met pensioen: “Zelfs een amputatie van zijn been hield hem niet tegen. Een ongelofelijke prestatie”
  Koksijde

  Inspecteur Nick Van Rompaey (61) met pensioen: “Zelfs een amputatie van zijn been hield hem niet tegen. Een ongelofe­lij­ke prestatie”

  Boegbeeld Nick Van Rompaey (61) van de politie Westkust heeft dinsdag zijn kepie voor goed aan de haak gehangen. Na een onafgebroken carrière van 40 jaar bij de Westkust is hij met pensioen gegaan. Woordvoerster Ine Deburchgraeve schetst zijn straffe carrière. “Zelfs een amputatie van zijn been door kanker hield Nick niet tegen. Na drie maanden ging hij alweer aan de slag. Een ongelofelijke prestatie die weinig mensen hem zullen na doen.”
 1. Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlichte dag
  Play

  Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlich­te dag

 2. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken