De Sint-Niklaaskerk in de Leopold II-laan in Oostduinkerke.
Volledig scherm
De Sint-Niklaaskerk in de Leopold II-laan in Oostduinkerke. © Google Street View

Schade toegebracht aan poorten van Sint-Niklaaskerk

OostduinkerkeIn Oostduinkerke is afgelopen weekend schade aangebracht aan de Sint-Niklaaskerk in de Leopold II-laan. 

 1. Twintigers eindigen na dronken nacht op flat van oudere man en nu voor de rechter: “Zijn verhaal is gebaseerd op manifeste leugens”
  PREMIUM
  Koksijde

  Twintigers eindigen na dronken nacht op flat van oudere man en nu voor de rechter: “Zijn verhaal is gebaseerd op manifeste leugens”

  Twee jonge twintigers belandden begin vorig jaar in een bijzondere situatie in een appartement in Oostduinkerke. Eén van hen had op café een oudere man leren kennen die hem voorstelde om seks te hebben tegen betaling. Toen even later de tweede beklaagde aankwam, trok het drietal naar het appartement van de man. Elk met hun eigen plannen, zo bleek dinsdagochtend in de rechtbank van Veurne. Het verhaal van een bijzondere nacht.
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.