Algemeen illustratiebord, niet in Koksijde
Volledig scherm
Algemeen illustratiebord, niet in Koksijde © Photo News

Recyclagepark enkel open op afspraak, reserveren kan vanaf vanavond

Koksijde raadt iedereen aan om het recyclagepark niet te gebruiken als dat niet dringend nodig is. Wie afval heeft, moet eerst een afspraak maken.

 1. Studio 100 bevestigt nu officieel: “Samenwerking met Plopsa-topman Steve Van den Kerkhof beëindigd”

  Studio 100 bevestigt nu officieel: “Samenwer­king met Plop­sa-top­man Steve Van den Kerkhof beëindigd”

  Steve Van den Kerkhof (48) moet vertrekken als CEO van Plopsa. De topman was terechtgekomen in een maalstroom van beschuldigingen over een verziekte bedrijfscultuur. Zo werd hij beschuldigd van beledigingen, scheldpartijen en ‘strafmeetings’. Het personeel wordt momenteel samengeroepen en wacht op uitleg van de directie. Steve Van den Kerkhof reageert op zijn ontslag in een bericht op Facebook.
  De Panne
 2. Sterrenchef Stéphane Buyens verliest ster in Michelingids en kondigt sluiting aan: “Het een heeft niets met het ander te maken”
  PREMIUM

  Sterren­chef Stéphane Buyens verliest ster in Michelin­gids en kondigt sluiting aan: “Het een heeft niets met het ander te maken”

  Stéphane Buyens (63) van hostellerie Le Fox in De Panne verliest één Michelinster en houdt er dus nog één over. Dat kondigt hij zelf aan op de vooravond van de voorstelling van de nieuwste Michelingids. Een nog grotere verrassing is dat de flamboyante chef-kok binnen achttien maanden volledig stopt met zijn succesvolle zaak. “Het was geen gemakkelijke beslissing, maar het kon niet anders”, reageert hij vanuit het zonnige Spanje. Hij legt hier uit waarom hij ermee stopt.
  De Panne