Volledig scherm
© EPA

Oplichter doet zich via Whatsapp voor als dochter van slachtoffer en ontfutselt 1.900 euro

Een vrouw (66) uit Koksijde werd op een nogal ongewone manier het slachtoffer van oplichting voor liefst 1.900 euro, via WhatsApp. De oplichter deed zich voor als de dochter van de vrouw en vroeg om hulp. 

  1. Johan Allaert (58), van paleiswacht van Boudewijn en Fabiola tot wijkagent in Woumen: “Het Heizeldrama blijft op mijn netvlies gebrand”
    PREMIUM
    Diksmuide

    Johan Allaert (58), van paleis­wacht van Boudewijn en Fabiola tot wijkagent in Woumen: “Het Heizeldra­ma blijft op mijn netvlies gebrand”

    Wie kan zeggen dat hij jaren de koninklijke familie heeft bewaakt, paraat stond aan supermarkten ten tijde van de Bende van Nijvel én het Heizeldrama van heel dichtbij heeft meegemaakt? Politieman Johan Allaert (58) deed het allemaal. Maar in het West-Vlaamse dorpje Woumen kenden ze hem de jongste jaren vooral als wijkagent. Na een rijkgevulde carrière bij 37 jaar hangt de Lichterveldenaar zijn kepie aan de haak. “Al die jaren in Brussel wogen op mijn gezinsleven en ik koos uiteindelijk voor een job dichter bij huis”, vertelt hij.
  1. Vrouw veroorzaakt ravage met gestolen postbusje
    Play

    Vrouw veroor­zaakt ravage met gestolen postbusje

  2. Rouwauto raakt berg niet op. Maar dat is buiten deze helden gerekend
    Play

    Rouwauto raakt berg niet op. Maar dat is buiten deze helden gerekend