Elke politieke partij heeft haar visie over hoe de lokale economie een boost kan krijgen. Foto: de Strandlaan in Sint-Idesbald.
Volledig scherm
Elke politieke partij heeft haar visie over hoe de lokale economie een boost kan krijgen. Foto: de Strandlaan in Sint-Idesbald. © Benny Proot

N-VA vraagt om nieuwe bibliotheek niet te bouwen en zo meer te investeren in de lokale economie

“Door de nieuwe bibliotheek niet te bouwen en de werken bij de Duinenabdij te schrappen, kan Koksijde 2 miljoen euro besparen. Dat geld kan de stad pompen in de lokale economie”, stelt Sander Loones (N-VA). De meerderheid belooft de belastingen niet te verhogen en kiest voor een persoonlijke begeleiding van zijn handelaars.

  1. Nieuwe zware celstraf voor veelpleger (32) na inbraak en overval op apotheken: “U heeft al genoeg kansen gekregen”
    Koksijde

    Nieuwe zware celstraf voor veelpleger (32) na inbraak en overval op apotheken: “U heeft al genoeg kansen gekregen”

    De Veurnse strafrechter heeft veelpleger Diego V. (32) tot 38 maanden cel veroordeeld. De man werd vervolgd voor een overval op een apotheek en een inbraak in een andere apotheek, beide in Sint-idesbald bij Koksijde. Hij was op zoek naar cash geld en fentanylpleisters, erg verslavende en zware pijnstillers. De man stapelde al meer dan tien jaar celstraf op in het verleden en moet opnieuw een lange tijd brommen.