Voor de opnames van de film Windkracht 10 - Koksijde Rescue op luchtmachtbasis in 2006. Behalve Ludo Busschots (tweede van rechts) zien we acteurs Vic De Wachter en Warre Borgmans, producer Erwin Provoost, burgemeester Marc Vanden Bussche en raadslid Luc Deltombe.
Volledig scherm
Voor de opnames van de film Windkracht 10 - Koksijde Rescue op luchtmachtbasis in 2006. Behalve Ludo Busschots (tweede van rechts) zien we acteurs Vic De Wachter en Warre Borgmans, producer Erwin Provoost, burgemeester Marc Vanden Bussche en raadslid Luc Deltombe. © GUS

Koksijde opent rouwregister voor Windkracht 10-acteur Ludo Busschots

koksijdeDe gemeente Koksijde heeft een online rouwregister geopend na het overlijden van acteur Ludo Busschots (64). “Hij was een graag geziene gast in Koksijde. Ik koester mooie herinneringen aan de tijd van de opnames voor Windkracht 10”, zegt burgemeester Marc Vanden Bussche (LB).

 1. Hoteluitbater doet duidelijke oproep: “Kom deze winter naar de kust, er is genoeg te beleven én het is veilig”
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  Hoteluitba­ter doet duidelijke oproep: “Kom deze winter naar de kust, er is genoeg te beleven én het is veilig”

  “Ja, wij blijven open, ook al raken we maar nipt uit de kosten. Kom dus zéker naar de kust.” Terwijl de meeste Ibis-hotels in Vlaanderen gesloten blijven, blijven de vestiging aan zee gasten ontvangen. Volgens Wim Maervoet van Ibis Knokke-Heist is er in de kustgemeente - waar nog de helft van alle hotels open is - meer dan genoeg te beleven. Dat beamen ze bij het gemeentebestuur van Knokke-Heist, meer zelfs. “We blikken tevreden terug op de voorbije maanden.”
 1. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen

 2. 91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf
  Play

  91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf