De Lokale Politie Westkust.
Volledig scherm
De Lokale Politie Westkust. © Bart Boterman

Illegale lozing in beek in Wulpen

WulpenDe brandweer werd dinsdag rond 17 uur opgeroepen voor een aanzienlijke olie- of mazoutvlek in een beek langs een landweggetje in Wulpen, aan de oostzijde van het dorp. Een voorbijganger had de olievlek opgemerkt. 

 1. Vijftiger belaagt toppolitici met honderden mails over de coronamaatregelen: “Hij zag het als een virtuele aflevering van De Afspraak”
  PREMIUM
  Koksijde/Brugge/Avelgem

  Vijftiger belaagt toppoliti­ci met honderden mails over de coronamaat­re­ge­len: “Hij zag het als een virtuele aflevering van De Afspraak”

  West-Vlaams gouverneur Carl Decaluwé, Vlaams minister-president Jan Jambon, toenmalig premier Sophie Wilmès... Allen kregen ze vorig jaar te maken met J.V. (58) uit Koksijde. De man bestookte tal van politici met honderden mails over de coronamaatregelen. Decaluwé kreeg zelfs tal van beledigingen in z'n mailbox. “De gouverneur heeft een publieke functie. Zijn olifantenvel mag wel wat dikker zijn dan dat van de modale Jan met de pet", stelde de advocaat van J.V., die één jaar cel riskeert voor belaging.
 1. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

 2. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter