Ook apothekeres Nicole Willaert van Idesmedica in Sint-Idesbald kreeg beklaagde Diego V. over de vloer (archiefbeeld).
Volledig scherm
Ook apothekeres Nicole Willaert van Idesmedica in Sint-Idesbald kreeg beklaagde Diego V. over de vloer (archiefbeeld). © Benny Proot

Heroïneverslaafde veelpleger riskeert alweer 38 maanden opsluiting na overval en inbraak op apothekers

Sint-IdesbaldDe 32-jarige heroïneverslaafde veelpleger Diego V. riskeert een celstraf van 38 maanden voor onder meer een overval op een apotheek en een inbraak in een andere apotheek, beide in Sint-Idesbald (Koksijde). Hij was op zoek naar cashgeld en fentanylpleisters. De man stapelde al meer dan tien jaar celstraf op door tal van misdrijven in het verleden. “Een mooie erelijst”, sprak de rechter cynisch. “Weet je dat je van drugs onnozel wordt?”

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).