Het gezin van Gwendolien is alvast verlekkerd op de gezonde visburgers
Volledig scherm
PREMIUM
Het gezin van Gwendolien is alvast verlekkerd op de gezonde visburgers © Sem Libeert - Max Consulting

Gwenny experimenteerde in eerste lockdown met vis en groenten, vandaag liggen haar burgers in 100 Okay-winkels: “Drie uur minder op de baan, dat gaf me plots vleugels”

KoksijdeVan een vliegende start gesproken. Gwendolien Delcour (35) uit Koksijde benutte de vrijgekomen uren tijdens de eerste lockdown in de keuken en bereidde een gezonde visburger. Eén telefoontje naar Colruyt volstond om er haar product voor te stellen. Het resultaat? Sinds vandaag liggen Gwenny’s zalmburgers in 100 Okay-winkels. “Met dank aan het testpanel, mijn kindjes en partner”, vertelt de onderneemster.

 1. Vrouw (22) met mentale beperking die begeleidster Havenzate toetakelt, moet ‘overdreven’ schadeclaim grotendeels niet betalen
  PREMIUM
  Veurne

  Vrouw (22) met mentale beperking die begeleid­ster Havenzate toetakelt, moet ‘overdreven’ schade­claim groten­deels niet betalen

  “Buiten alle proportie”, pleitte de verdediging van een vrouw (22) met een mentale beperking. En ook de rechtbank noemt die schadeclaim van 11.000 euro nu ongegrond. Havenzate, een Veurns ondersteuningscentrum voor mensen met een mentale beperking, had dat bedrag van de beklaagde gevorderd. De vrouw had immers een begeleidster van Havenzate aangevallen.
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op