Links: de horrorcrash die het leven kostte aan Timothy Serpieters (35). Rechts: Nicky (39) is voor het eerst thuis uit het revalidatiecentrum en sluit dochter Dilara (21), een meisje met een zware handicap, in de armen. Een erg emotioneel weerzien.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: de horrorcrash die het leven kostte aan Timothy Serpieters (35). Rechts: Nicky (39) is voor het eerst thuis uit het revalidatiecentrum en sluit dochter Dilara (21), een meisje met een zware handicap, in de armen. Een erg emotioneel weerzien. © Bart Boterman/RV

Emotioneel weerzien tussen Nicky (39) en dochter Dilara (21) na horrorcrash waarbij Timothy stierf: “Ze gaf me de kracht om keihard te werken aan revalidatie”

Veurne/KoksijdeEen foto van het emotionele weerzien tussen moeder en dochter spreekt boekdelen. Nicky Quarteer (39) uit Veurne is opnieuw thuis na de horrorcrash met de Maserati in Wulpen op 21 augustus, die het leven kostte aan haar vriend Timothy Serpieters (35). “Dilara (21) heeft me de kracht gegeven om keihard te werken aan mijn revalidatie. Ik moet er zijn voor haar”, getuigt Nicky. “Ik rouw nog steeds om Timo. Hij was zo lief voor Dilara en wou een vaderfiguur zijn voor haar.”

 1. Ook in Stavele treedt IJzer uit oevers: brandweer nog hele avond paraat. Nieuwbouwwoning loopt onder water
  Play
  Stavele

  Dronebeel­den tonen hoe IJzer volledig uit oever is getreden in West-Vlaanderen

  Door de immense regenval van afgelopen dagen is de IJzer buiten haar oevers getreden. Naast Roesbrugge (Poperinge) wordt nu ook het dorpje Stavele (Alveringem), een paar kilometer stroomafwaarts, getroffen door de wateroverlast. Het gemeentelijk rampenplan is afgekondigd. “Een kritiek moment volgt vanavond nog”, zegt VTM NIEUWS-reporter Klaas Danneel, “als er hoog water is in Nieuwpoort (waar de IJzer uitmondt; nvdr). Dan kunnen de sluizen niet open en kan het water dus ook niet wegtrekken.”
 2. Viespeuk (31) die openbaar masturbeert en geslachtsdeel toont aan Jehova’s getuigen tóch naar gevangenis na nieuwe feiten
  Koksijde

  Viespeuk (31) die openbaar mastur­beert en geslachts­deel toont aan Jehova’s getuigen tóch naar gevangenis na nieuwe feiten

  De 31-jarige Saïd A. uit Koksijde moet dan toch naar de gevangenis na twee veroordelingen met probatie-uitstel voor zedenfeiten en seksisme. Hij schond namelijk die voorwaarden. De man kreeg in juli vorig jaar nog 1 jaar cel met probatie-uitstel, omdat hij zijn geslachtsdeel had getoond aan twee Jehova’s getuigen. En dat was slechts één zedenfeit van vele waarvoor hij terecht stond. Zo kreeg hij ook nog 7 maanden cel met probatie-uitstel voor seksisme tegenover een politievrouw.