Ellen Rabaey.
Volledig scherm
Ellen Rabaey. © Vitaflow

Een gezonde levensstijl kan je aanleren: Ellen opent haar vernieuwde centrum Vitaflow

KoksijdeEllen Rabaey (45), kinesitherapeut van opleiding, opent Vitaflow in de Zeelaan 66 in Koksijde. Naast therapie is er nu ook een bewegings- , vormings- en yogacentrum. “Door te behandelen, coachen, bewegen en vormen help ik mensen op weg naar een gezonde levensstijl”, vat Ellen het samen.

 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Corona deed veel meer mensen naar honing snakken: “De Belgen aten vorig jaar samen 3,2 miljoen kilo Meli-honing”
  PREMIUM
  Veurne

  Corona deed veel meer mensen naar honing snakken: “De Belgen aten vorig jaar samen 3,2 miljoen kilo Me­li-ho­ning”

  Meli, met vestiging in Veurne, heeft er een goed jaar op zitten en daar heeft de coronacrisis iets mee te maken. “Bij het minste kuchje of hoestje waren de mensen ongerust en grepen ze naar onze honing. Er werd ook veel meer thuis gekookt en ook daar speelt ons Meli-product een rol”, verklaart Roland Florizoone, zoon van Meli-stichter Alberic. Wij gingen op bedrijfsbezoek voor een blik achter de schermen.
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.