Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Mine Dalemans

Dronken vandaal belandt in politiecel

KoksijdeIn de Bosquetiastraat in Koksijde werden zaterdagavond rond 23 uur drie dronken jongeren aangetroffen op straat. Een ervan had net de spiegel van een auto stukgetrapt. 

 1. “Hij was een groot kampioen in de zeilwagensport, maar vooral in het leven”: Pascal Demuysere (59) verliest de strijd tegen kanker
  PREMIUM
  De Panne

  “Hij was een groot kampioen in de zeilwagen­sport, maar vooral in het leven”: Pascal Demuysere (59) verliest de strijd tegen kanker

  Op een zucht van zijn 60ste verjaardag heeft Pascal Demuysere dan toch de strijd tegen kanker niet kunnen winnen. De Panne verliest een wereldkampioen: Pascal was befaamd in zeilwagenmiddens, maar ook in zijn eigen gemeente bleef hij gedreven in alles wat hij deed. Hij was gemeenteraadslid, heeft nog godsdienstles gegeven én stond mee aan de wieg van het uitvaartcentrum Cura. Een portret van een veelzijdig man, “die De Panne en zijn mensen in zijn hart droeg”.
 2. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.