Het ongeval gebeurde in deze bocht op de Nieuwpoortsteenweg, aan café De Zoete Inval.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde in deze bocht op de Nieuwpoortsteenweg, aan café De Zoete Inval. © Google Street View

Dronken bestuurder (31) legt zwaar brokkenparcours af in Oostduinkerke

Oostduinkerke/NieuwpoortEen 31-jarige bestuurder uit Nieuwpoort heeft donderdagnacht serieuze brokken gemaakt op de Nieuwpoortsteenweg in Oostduinkerke. Aan café De Zoete Inval ramde hij de wagen van de café-uitbater, enkele verkeersborden, een omheining, een poort en kwam hij tot stilstand in een tuin. De man, die onder invloed van alcohol was, raakte gewond. 

 1. Willy Gheeraert, ereschepen en papa van huidig schepen Ann, plots overleden: “Streng maar rechtvaardig en met een groot hart voor Nieuwpoort”
  PREMIUM
  Nieuwpoort

  Willy Gheeraert, ereschepen en papa van huidig schepen Ann, plots overleden: “Streng maar rechtvaar­dig en met een groot hart voor Nieuwpoort”

  Willy Gheeraert (88) is dinsdagavond heel plots overleden na een hersentumor. “Mijn politieke ambitie heb ik van hem, want ook papa was een legislatuur schepen in Nieuwpoort”, reageert dochter en huidig schepen Ann Gheeraert (CD&V). Zij eert haar papa met een eerlijk portret. “Samen met mijn mama was hij er altijd als het nodig was. Zijn afscheid is zo onverwacht.”
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.