Timothy Serpieters overleed nadat hij met zijn Maserati tegen een boom terechtkwam.
Volledig scherm
PREMIUM
Timothy Serpieters overleed nadat hij met zijn Maserati tegen een boom terechtkwam. © BBO/JVK

Bedrijfs­lei­der Timothy (35) sterft na crash met zijn Maserati: “Hij werkte zeven dagen op zeven, zijn auto was zijn enige hobby”

Oostduinkerke/VeurneDe 35-jarige bouwondernemer Timothy Serpieters uit Oostduinkerke is zaterdagavond omgekomen bij een bijzonder zware crash in Wulpen. Zijn vriendin Nicky (39) vecht nog steeds voor haar leven. “Onze familie is er kapot van. Timothy had net het nieuwe geluk gevonden en was de perfecte peter van ons kindje”, zegt schoonbroer Bjorn aangeslagen. Het ongeval gebeurde aan hoge snelheid in een bocht, na het uitvoeren van enkele inhaalmanoeuvres.

  1. Vrouw (38) die huisarts dag en nacht belaagde nogmaals veroordeeld: ze haalde met mes uit naar OCMW-bediende
    Diksmuide

    Vrouw (38) die huisarts dag en nacht belaagde nogmaals veroor­deeld: ze haalde met mes uit naar OCMW-bediende

    Een vrouw (38) uit Diksmuide, die in mei nog twaalf maanden cel met uitstel kreeg omdat ze haar huisdokter dag en nacht belaagde met telefoontjes, is opnieuw veroordeeld door de strafrechter. Toen ze geld kwam vragen in het OCMW en volgens haar niet snel genoeg bediend werd, ging ze door het lint en haalde ze zelfs een mes boven. Het levert nu nog eens een jaar cel op, opnieuw met voorwaarden. Ze moet aan haar psychische problemen werken.