Timothy Serpieters overleed nadat hij met zijn Maserati tegen een boom terechtkwam.
Volledig scherm
PREMIUM
Timothy Serpieters overleed nadat hij met zijn Maserati tegen een boom terechtkwam. © BBO/JVK

Bedrijfs­lei­der Timothy (35) sterft na crash met zijn Maserati: “Hij werkte zeven dagen op zeven, zijn auto was zijn enige hobby”

Oostduinkerke/VeurneDe 35-jarige bouwondernemer Timothy Serpieters uit Oostduinkerke is zaterdagavond omgekomen bij een bijzonder zware crash in Wulpen. Zijn vriendin Nicky (39) vecht nog steeds voor haar leven. “Onze familie is er kapot van. Timothy had net het nieuwe geluk gevonden en was de perfecte peter van ons kindje”, zegt schoonbroer Bjorn aangeslagen. Het ongeval gebeurde aan hoge snelheid in een bocht, na het uitvoeren van enkele inhaalmanoeuvres.

  1. Politie wil ongrijpbare internetcriminelen stapje voor blijven met preventieve website: “Beter voorkomen dan genezen”
    Kortrijk/Roeselare/Koksijde/Diksmuide

    Politie wil ongrijpba­re internet­cri­mi­ne­len stapje voor blijven met preventie­ve website: “Beter voorkomen dan genezen”

    Vier politiezones uit onze provincie die al een tijd samenwerken, bundelen nu ook de krachten tegen cybercriminelen. Een website die netjes alle vormen van oplichterij via het internet oplijst maar ook tips geeft om niet in de val te lopen, moet een waardevolle troef worden. Tegelijk trekt de politie ook naar de burger, scholen en verenigingen, om te sensibiliseren. “En onze teams die cybercriminelen proberen te ontmaskeren, worden uitgebreid.”