Koksijde zal de pas overleden John Miles (links vooraan) op gepaste wijze eren tijdens Night of the Proms summer edition
Volledig scherm
Koksijde zal de pas overleden John Miles (links vooraan) op gepaste wijze eren tijdens Night of the Proms summer edition © Benny Proot

Bart Peeters, Natalia en Umberto Tozzi op Night of The Proms: “Met ode aan John Miles”

KoksijdeBart Peeters, Natalia, Umberto Tozzi en Kate Ryan zijn de eerste artiesten voor de derde editie van de Night of The Proms Summer Edition op donderdag 28 en vrijdag 29 juli in Koksijde. Tickets zijn vanaf komende vrijdag 17 december om 10 uur beschikbaar.

  1. Geen Michelinster voor Restaurant Vlass, maar wél erkenning van Orde van de 33 Meesterkoks: “Voor ons zijn de klanten de sterren”
    Middelkerke

    Geen Michelin­ster voor Restaurant Vlass, maar wél erkenning van Orde van de 33 Meester­koks: “Voor ons zijn de klanten de sterren”

    Gisteren werd de nieuwe Michelingids voorgesteld. Eén van de kanshebbers voor een nieuwe Michelinster was restaurant Vlass aan de Leopoldlaan in Middelkerke. “We hoopten er echt op, maar volgend jaar hebben we misschien meer geluk”, zegt chef Elien Verhulst (23). Eerder deze maand kreeg de jonge kokkin wel de titel van Compagnon de la Toque Blanche van de Orde van de 33 Meesterkoks.