Het zwembad 'De Hoge Blekker' in Koksijde.
Volledig scherm
Het zwembad 'De Hoge Blekker' in Koksijde. © belga

Antwerpenaar (71) sterft na hartstilstand in zwembad van Koksijde

In het Hoge Blekkerbad in de Pylyserlaan in Koksijde is donderdagavond een 71-jarige zwemmer overleden. De man uit Wilrijk, een trouwe bezoeker van het gemeentelijke zwembad, werd het slachtoffer van een hartstilstand. 

0 reacties

 1. “Doe er iets aan, rechter. Het is niet meer veilig thuis.” Moeder ten einde raad na zware agressie door zoon (21), die jaar cel riskeert
  PREMIUM

  “Doe er iets aan, rechter. Het is niet meer veilig thuis.” Moeder ten einde raad na zware agressie door zoon (21), die jaar cel riskeert

  “Ik ben moedeloos en ten einde raad. Ik heb mijn huis al drie keer volledig moeten laten herstellen en ook de fysieke terreur blijft aanhouden.” Een vrouw uit De Panne stelde zich vrijdagmorgen, samen met haar tienerdochter, dan toch burgerlijke partij in een proces tegen haar zoon (21). Hij riskeert een jaar cel voor zware slagen en verwondingen, bedreigingen en beschadigingen ten aanzien van hen. Thibault C. is ondanks zijn jeugdige leeftijd geen onbekende voor het gerecht.
 1. Man (24) richt voor 50.000 euro schade aan in huurappartement en bedreigt politie: “Ik ga jullie met een mes in de buik steken”
  Nieuwpoort

  Man (24) richt voor 50.000 euro schade aan in huurappar­te­ment en bedreigt politie: “Ik ga jullie met een mes in de buik steken”

  Een 24-jarige uit Nieuwpoort riskeert 6 maanden cel, omdat hij zijn huurappartement in de Marktstraat volledig kort en klein sloeg en de politie ernstig bedreigde. Hij verbrijzelde alle ramen, deuren, kasten en rukte zelfs radiatoren en de verwarmingsketel los. Het water sijpelde door het plafond en verlichtingsarmaturen binnen in ondergelegen appartementen.
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas