De koeien belandden in de vaart in Wulpen
Volledig scherm
De koeien belandden in de vaart in Wulpen © Brandweer Westhoek

15 koeien besluiten duik te nemen in vaart: dierenreddingsteam van brandweer moet dieren redden

In Wulpen, een deelgemeente van Koksijde, zijn vrijdagavond een 15-tal koeien in de vaart beland toen ze besloten een frisse duik te nemen. 

0 reacties

 1. Vrouw (22) met mentale beperking die begeleidster Havenzate toetakelt, moet ‘overdreven’ schadeclaim grotendeels niet betalen
  PREMIUM
  Veurne

  Vrouw (22) met mentale beperking die begeleid­ster Havenzate toetakelt, moet ‘overdreven’ schade­claim groten­deels niet betalen

  “Buiten alle proportie”, pleitte de verdediging van een vrouw (22) met een mentale beperking. En ook de rechtbank noemt die schadeclaim van 11.000 euro nu ongegrond. Havenzate, een Veurns ondersteuningscentrum voor mensen met een mentale beperking, had dat bedrag van de beklaagde gevorderd. De vrouw had immers een begeleidster van Havenzate aangevallen.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Eendjes springen uit nest de wijde wereld in
  Play

  Eendjes springen uit nest de wijde wereld in

 2. Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek
  Play

  Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek