(vlnr) Schepen Jan Lievens (Open Vld), directeur van de Buidel Petra Boysen en schepen Jessy Salenbien (sp.a)
Volledig scherm
(vlnr) Schepen Jan Lievens (Open Vld), directeur van de Buidel Petra Boysen en schepen Jessy Salenbien (sp.a) © Benny Proot

Zonnepanelen op kinderopvang De Buidel in gebruik genomen

Op het dak van kinderopvang De Buidel zijn 36 zonnepanelen in gebruik genomen. Het stadsbestuur onderzoekt nog andere locaties waar ook zonnepanelen kunnen komen.

0 reacties

 1. Kaassommelier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”
  PREMIUM
  Brugge

  Kaassomme­lier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”

  De wijnsommelier kennen we allemaal. Je hebt er intussen die alles weten over water, terwijl ook de kennis voor thee een aparte ‘kenner’ verdient. Maar in Brugge heb je nu ook een kaassommelier. Nick Spanhove (35) slaagde er in deze tijden van digitaal winkelen in om van zijn passie zijn beroep te maken. “De kaasfanaat verdient persoonlijke aandacht. Iedere klant ontvangt van mij een persoonlijk spraakbericht via WhatsApp”, verklapt hij. Een reportage vanuit dé kaasprovincie in Vlaanderen.
 1. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"

 2. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel