(vlnr) Schepen Jan Lievens (Open Vld), directeur van de Buidel Petra Boysen en schepen Jessy Salenbien (sp.a)
Volledig scherm
(vlnr) Schepen Jan Lievens (Open Vld), directeur van de Buidel Petra Boysen en schepen Jessy Salenbien (sp.a) © Benny Proot

Zonnepanelen op kinderopvang De Buidel in gebruik genomen

Op het dak van kinderopvang De Buidel zijn 36 zonnepanelen in gebruik genomen. Het stadsbestuur onderzoekt nog andere locaties waar ook zonnepanelen kunnen komen.

 1. Michèle wordt hofleverancier met stoffenwinkel en treedt zo in voetsporen van ouders: “Onze gordijnen hangen straks in paleizen”
  Izegem

  Michèle wordt hofleveran­cier met stoffenwin­kel en treedt zo in voetsporen van ouders: “Onze gordijnen hangen straks in paleizen”

  Van stof- naar hofleverancier. Voor Michèle Lievens (28) uit Koekelare is het maar een kleine stap, nu ze van het paleis bericht kreeg dat ze die laatste titel officieel mag dragen. Met haar bedrijf LF Trading uit Izegem levert ze stoffen voor onder andere de gordijnen van de Koninklijke Paleizen in Laken en Brussel. Ze treedt daarmee in de voetsporen van haar ouders, die met moederbedrijf LF Selection al enkele jaren gestoffeerde meubels op maat aan het vorstenpaar bezorgen.
 1. Vluchtende moordverdachte belandt in water
  Play

  Vluchtende moordver­dach­te belandt in water

 2. Het zal je kat maar zijn: man redt huisdier van hoge elektriciteitsleiding
  Play

  Het zal je kat maar zijn: man redt huisdier van hoge elektrici­teits­lei­ding