Politie en de Cel Vermiste Personen gaan opnieuw op zoek rond de woning van Gilbert Verplancke.
Volledig scherm
Politie en de Cel Vermiste Personen gaan opnieuw op zoek rond de woning van Gilbert Verplancke. © Benny Proot

Opnieuw grote zoekactie naar vermiste Gilbert Verplancke (67), Civiele Bescherming rijdt zich onderweg vast

De politie en de Cel Vermiste Personen zochten donderdag verder naar de vermiste 67-jarige Gilbert Verplancke uit Bovekerke bij Koekelare. De man is al sinds 13 november vermist en werd voor het laatst gezien bij zijn woning in de Torneelstraat. Aan zijn woning werden onder meer de waterputten en septische putten doorzocht door de Civiele Bescherming. Een speurder met lijkhonden zocht in de ruime omgeving rond de woning. 

0 reacties

 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. “Van hier vertrekken 8 miljoen gebakjes naar grootste, Belgische supermarkten”: Koekelaars bedrijf investeert in nieuwbouw
  PREMIUM
  Koekelare

  “Van hier vertrekken 8 miljoen gebakjes naar grootste, Belgische supermark­ten”: Koekelaars bedrijf investeert in nieuwbouw

  Wanneer je een merveilleux of mini-gebakje koopt in een Belgische supermarkt dan is de kans groot dat het in Koekelare is gemaakt. Vanco Vienno produceert jaarlijks 8 miljoen taartjes. Die worden voortaan gemaakt in een gloednieuw bedrijfsgebouw. Er komt geen bandwerk aan te pas. “Onze 18 medewerkers maken ze allemaal met de hand en dat proef je”, weet zaakvoerder Bart Vancompenolle (36).