In de Provinciebaan in Bovekerke reden twee wagens zondagmiddag in de sloot, ongeveer tegelijkertijd. De bestuurders lieten zich verrassen door winterse neerslag en begonnen te schuiven.
Volledig scherm
In de Provinciebaan in Bovekerke reden twee wagens zondagmiddag in de sloot, ongeveer tegelijkertijd. De bestuurders lieten zich verrassen door winterse neerslag en begonnen te schuiven. © Bart Boterman

Ook in Provinciebaan lieten bestuurders zich verrassen door winterse neerslag

KoekelareDe winterse neerslag zorgde zondagmiddag ook voor twee simultane ongevallen in de Provinciebaan in Bovekerke (Koekelare). Rond 12.30 uur was het plots gevaarlijk glad en lieten twee bestuurders zich verrassen.

  1. Anne zingt zonder stembanden in koor, maar dreigt haar passie te verliezen: “Ik wil lotgenoten  aanmoedigen, voor ik het niet meer kan”
    PREMIUM
    Oostende

    Anne zingt zonder stembanden in koor, maar dreigt haar passie te verliezen: “Ik wil lotgenoten aanmoedi­gen, voor ik het niet meer kan”

    Anne Aelvoet (62) heeft geen stem meer, maar toch zingt ze graag, en veel. Dat doet ze thuis, maar ook bij OverStem: het eerste Vlaamse koor voor mensen zonder stembanden. Het is een uitlaatklep en therapie voor de Oostendse, die een stemprothese heeft. Maar: door nieuwe medische complicaties dreigt Anne niet meer te kunnen praten of zingen. Voor dat gebeurt, wil ze graag van zich laten horen. “Ook als mijn stemprothese weg moet, wil ik nog andere mensen helpen”, vertelt Anne.