In de Provinciebaan in Bovekerke reden twee wagens zondagmiddag in de sloot, ongeveer tegelijkertijd. De bestuurders lieten zich verrassen door winterse neerslag en begonnen te schuiven.
Volledig scherm
In de Provinciebaan in Bovekerke reden twee wagens zondagmiddag in de sloot, ongeveer tegelijkertijd. De bestuurders lieten zich verrassen door winterse neerslag en begonnen te schuiven. © Bart Boterman

Ook in Provinciebaan lieten bestuurders zich verrassen door winterse neerslag

KoekelareDe winterse neerslag zorgde zondagmiddag ook voor twee simultane ongevallen in de Provinciebaan in Bovekerke (Koekelare). Rond 12.30 uur was het plots gevaarlijk glad en lieten twee bestuurders zich verrassen.

  1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
    HLN Shop

    Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

    Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.