De gemeente Koekelare en de lokale afdeling van Unizo verdelen enkele tienduizenden broodzakken en vleespapieren bij lokale handelaars.
Volledig scherm
De gemeente Koekelare en de lokale afdeling van Unizo verdelen enkele tienduizenden broodzakken en vleespapieren bij lokale handelaars. © Benny Proot

Met grappige slogans op broodzakken en vleespapier motiveert Koekelare inwoners voor hun coronaprik

KoekelareDe gemeente Koekelare verdeelt gratis 39.000 broodzakken in drie formaten en 30.000 vellen vleespapier bij de lokale bakkers en slagers. Het bestuur wil met de ludieke opschriften de inwoners motiveren om zeker hun coronaprikje te laten zetten.

  1. Cultuur en plezier komen naar de Ichtegemse wijken met Wiek Fantastiek: “Eindelijk opnieuw genieten na jaar coronaleed”
    Ichtegem/Eernegem/Bekegem

    Cultuur en plezier komen naar de Ichtegemse wijken met Wiek Fantastiek: “Eindelijk opnieuw genieten na jaar coronaleed”

    Ichtegem pakt deze zomer uit met het gloednieuw cultureel evenement Wiek Fantastiek, dat zich in de maand juli vier keer neerpoot in verschillende wijken in Ichtegem, Eernegem en Bekegem. “Om zo cultuur tot bij de inwoners te brengen en de sociale contacten een boost te geven”, zegt de schepen van Cultuur, Celesta Muylle (W.I.T). Een tip van de sluier: denk aan theatervoorstellingen, workshops, springkasteel, discobar en zelfs gratis koffie en thee.