Kinderopvang De Buidel sluit de week na de paasvakantie. Op de foto herken je schepen Jan Lievens  en directeur van Welzijn en Gezin Ann Van Der Veken
Volledig scherm
PREMIUM
Kinderopvang De Buidel sluit de week na de paasvakantie. Op de foto herken je schepen Jan Lievens en directeur van Welzijn en Gezin Ann Van Der Veken © TVA

Koekelare sluit kinderopvang voor een week om personeel rust te bieden: “8 begeleiders voor ruim 100 kinderen, dat veroorzaakt een immense werkdruk”

KoekelareVanaf maandag is de kinderopvang De Buidel in Koekelare gesloten voor een week. “We konden niet anders”, reageert schepen van Jeugd en Kinderopvang Jan Lievens (Open VLD). “Door het tekort aan kinderbegeleiders is er een enorme werkdruk. Het personeel heeft die week rust echt even nodig. Daarna is de opvang enkel op reservatie open.” Maar waar kunnen de Koekelaarse ouders dan terecht met hun kinderen?

  1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
    Mijntelco

    Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

    64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.