-
Volledig scherm
- © Benny Proot

Koekelare en Diksmuide slaan de handen in elkaar voor zomerse fietszoektocht voor het hele gezin

De stad Diksmuide en de gemeente Koekelare werken dit jaar samen een zomerse fietszoektocht uit voor het hele gezin van een goeie 40 kilometer. In de maanden juni, juli, augustus en september kun je al speurend genieten van de groene omgeving in en rond de rand van de Westhoek. 

 1. Uw mening telt! Hebt u een gevaarlijke fietssituatie in uw buurt? Laat het ons weten
  West-Vlaanderen

  Uw mening telt! Hebt u een gevaarlij­ke fietssitua­tie in uw buurt? Laat het ons weten

  Het Fietsdossier West-Vlaanderen laat u niet onberoerd, beste lezer. Tientallen lezers meldden al problemen en gevaarlijke situaties in hun buurt. Woont u langs een steenweg waar het fietspad dringend aan vervanging toe is? Vraagt u zich al jaren af waarom die levensgevaarlijke fietsoversteek in uw stad nog altijd niet aangepast is? Onze journalisten stellen de komende weken de vragen ook aan de beleidmakers in uw stad of gemeente. Wij bundelden alvast enkele reacties. Hebt u zelf een vraag of een melding? Laat het ons weten via west@hln.be.
 1. Dertiger randt neefje (12) aan op visuitstap en wijt gedrag aan inspuitingen met testosteron: man moet niet meer terug naar gevangenis
  PREMIUM
  Diksmuide

  Dertiger randt neefje (12) aan op visuitstap en wijt gedrag aan inspuitin­gen met testoste­ron: man moet niet meer terug naar gevangenis

  Een man (39) uit Diksmuide is veroordeeld tot 32 maanden cel, waarvan het grootste deel met probatie-uitstel, voor de aanranding van zijn 12-jarig neefje en voyeurisme bij een andere minderjarige jongen. De meeste feiten gebeurden tijdens visnamiddagen en -avondjes. De beklaagde wijt zijn seksuele driften aan een behandeling met testosteron om een gebrek aan hormonengroei op te vangen. Hij hoeft door het vonnis niet meer terug naar de gevangenis.