In deze loods kunnen de diensten Techniek en Openbare Werken aan de slag
Volledig scherm
In deze loods kunnen de diensten Techniek en Openbare Werken aan de slag © Benny Proot

Koekelaarse technische ploeg heeft nieuwe loods en dat mag wat kosten: “Alle buitendiensten op één plek, efficiëntie ten top”

KoekelareBij het recyclagepark in Koekelare opent de gemeente vandaag plechtig een gloednieuwe loods voor de 16 medewerkers van de diensten techniek en openbare werken. Kostprijs? Anderhalf miljoen euro. “Dat is aanzienlijk”, geeft burgemeester Patrick Lanssens (Vooruit) toe. “Maar er zijn talrijke voordelen. Denk maar aan een nieuw woongebied dat we nu kunnen realiseren.”

  1. Topambtenaar krijgt drie maanden langer om zich te buigen over nieuwe West-Vlaamse hoogspanningslijn: “Plannen van federale regering veranderen de zaak”
    West-Vlaanderen

    Topambte­naar krijgt drie maanden langer om zich te buigen over nieuwe West-Vlaam­se hoogspan­nings­lijn: “Plannen van federale regering veranderen de zaak”

    Intendant Guy Vloebergh heeft van de Vlaamse regering drie maanden langer de tijd gekregen om het Ventilus-dossier op te lossen. Dat maakt Vlaamse minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) bekend. De verlenging van de opdracht heeft alles te maken met de plannen van de federale regering voor een nieuw energie-park in de Noordzee.