thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Kattenbeul aan het werk in Koekelare?

De politie Polder start een onderzoek naar feiten van dierenmishandeling in Koekelare. Een inwoner deed aangifte over een mogelijke kattenbeul, nadat vier van zijn katten de jongste weken gewond raakten. 

2 reacties

 • Elfie Berneel

  2 jaar geleden
  Nee Tom, dat zijn de mensen die er niet voor zorgen. Die dieren kunnen zichzelf niet steriliseren of dumpen.
 • Tom Carpentier

  2 jaar geleden
  Katten zijn al langer dan vandaag een plaag in Koekelare !!!
 1. ASSISEN. “Alexander Dean paste de ‘truc Dutroux’ toe”: Jef Vermassen haalt zwaar uit op proces tegen moordende bodybuilder
  Moere/Varsenare/Sint-Amandsberg

  ASSISEN. “Alexander Dean paste de ‘truc Dutroux’ toe”: Jef Vermassen haalt zwaar uit op proces tegen moordende bodybuil­der

  Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Nadat dinsdag eerst de moeder en zus van Dean nog waren komen getuigen, werden ook al de eerste pleidooien gehouden. Herlees alles nog eens in onze liveblog hieronder.
 2. Metro Middelkerke moet opnieuw sluiten na klacht van concurrent, tot woede van burgemeester Dedecker: “Er is meer rechtszekerheid in Sicilië dan in België”
  Middelkerke

  Metro Middelker­ke moet opnieuw sluiten na klacht van concurrent, tot woede van burgemees­ter Dedecker: “Er is meer rechtsze­ker­heid in Sicilië dan in België”

  Horecagroothandel Metro in Middelkerke moet van de Raad voor Vergunningsbetwistingen opnieuw sluiten na een klacht van een concurrent. Weer zou het ontbreken van een geldige vergunning voor de parking aan de oorzaak liggen. “Er is al een tijdje er een vete bezig tussen Metro en Horeca Totaal”, stelt burgemeester Jean-Marie Dedecker. Maar bij Horeca Totaal ontkennen ze alle betrokkenheid. Een dankbare restauranthouder nodigde intussen het Metro-personeel uit.
 1. ASSISEN. “Een grote teddybeer, maar ook een fantast”: vrienden en familie schetsen uiteenlopend beeld van fotograaf Jeroen Verstraete (39)
  Play
  Moere/Varsenare/Sint-Amandsberg

  ASSISEN. “Een grote teddybeer, maar ook een fantast”: vrienden en familie schetsen uiteenlo­pend beeld van fotograaf Jeroen Verstraete (39)

  Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Donderdag legde onder meer de moeder van Maïlys een moedige getuigenis af. Herlees alle gebeurtenissen van de procesdag nog eens in onze liveblog hieronder.
 2. “Regenwater stroomt gewoon weg in riolen”: raadslid De Keyser scherp voor nieuwe woonbuurt bij Tuinwijk

  “Regenwater stroomt gewoon weg in riolen”: raadslid De Keyser scherp voor nieuwe woonbuurt bij Tuinwijk

  De bestaande waterpartij in de nieuwe verkaveling bij de Tuinwijk in Diksmuide doet zijn werk niet. De drainagebuis was een verloren investering en het blijft wachten op de oplevering van de verkaveling. Oppositieraadslid Eric De Keyser (Vooruit) was niet mals met zijn kritiek in dat dossier. Schepen van Ruimtelijke Ordening Marc Deprez (Idee Diksmuide) heeft niet meteen een oplossing.