Aanplant Charlottebos in Koekelare: ouders Johan en Griet bij het troostplekje
Volledig scherm
Aanplant Charlottebos in Koekelare: ouders Johan en Griet bij het troostplekje © GUS

Een bos op 21ste verjaardag van verkeersslachtoffer Charlotte: “De steun op deze moeilijke dag doet zo’n deugd”

KoekelareLiefst 200 mensen kwamen woensdagnamiddag ruim 3.000 bomen planten in Koekelare. Zo krijgt het Charlottebos, als eerbetoon voor alle verkeersslachtoffers, vorm. Charlotte Gysel stierf in 2019 en precies op haar verjaardag 26 januari vond de plantactie plaats. “Ze zou vandaag 21 jaar geworden zijn. Haar cadeau zou een mooie ring geweest zijn. Helaas moeten we haar missen maar de steun die we voelen, is een lichtpunt”, reageert mama Griet Depreitere uit Bovekerke bij Koekelare.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.