Schrijnwerker Kaïne Dupuis (34) uit Koekelare is voor 10.000 euro aan werkmateriaal kwijt. Hij is een van de slachtoffers van de reeks inbraken in bestelwagens in de Veldstraat, maandagnacht.
Volledig scherm
Schrijnwerker Kaïne Dupuis (34) uit Koekelare is voor 10.000 euro aan werkmateriaal kwijt. Hij is een van de slachtoffers van de reeks inbraken in bestelwagens in de Veldstraat, maandagnacht. © Bart Boterman

Dievenbende plundert vijf bestelwagens in zelfde straat: “Voor 10.000 euro aan materiaal kwijt”

KoekelareEen dievenbende heeft maandagnacht toegeslagen in de Veldstraat in Koekelare. Ze braken maar liefst vijf bestelwagens open op zoek naar werkmateriaal en waardevolle spullen. Het gaat om bestelwagens van drie aannemers en twee bezorgers van PostNL. “We zijn voor minstens 10.000 euro aan materiaal kwijt”, zucht schrijnwerker Kaine Dupuis (34). Volgens PostNL zullen de klanten geen hinder ondervinden.

  1. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
    Livios

    De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

    Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.