James Arthur
Volledig scherm
© James Arthur

Zwin Natuur Park zoekt leerkracht om jongerenwerking te ondersteunen

Knokke-HeistHet Zwin Natuur Park is op zoek naar een gedetacheerde leerkracht secundair onderwijs, ter ondersteuning van de educatieve en jongerenwerking. Deze leerkracht zal deel uitmaken van het team educatie en productontwikkeling. 

  1. Brugse bieroorlog kent opvallende ontknoping. Brouwer mag ‘Beer van Brugge’ verkopen ... maar niet in Brugge: “En toch voelt dit als een overwinning”
    PREMIUM
    Brugge

    Brugse bieroorlog kent opvallende ontknoping. Brouwer mag ‘Beer van Brugge’ verkopen ... maar niet in Brugge: “En toch voelt dit als een overwin­ning”

    De Brugse bieroorlog kent z’n ontknoping. De rechter in Gent besliste dat brouwer Stéphane Kolijn zijn biermerken ‘Brugse Beer’ en ‘Beer van Brugge’ mag blijven verkopen. Al is er wel één opvallende voorwaarde: hij mag dat niet in Brugge doen. Klinkt absurd, maar voor Stéphane voelt het als een overwinning. Hij moet de komende dagen wel verplicht alle flesjes uit de Brugse supermarkten, drankencentrales en cafés halen. “Ondertussen bedachten we al een oplossing om het bier ook in eigen streek perfect legaal te kunnen verkopen”, zegt de brouwer.