Zwin Natuur Park lanceert gloednieuw natuurfotoboek
Volledig scherm
Zwin Natuur Park lanceert gloednieuw natuurfotoboek © rv

Zwin Natuur Park lanceert natuurfotoboek

Knokke-HeistDe Provincie West-Vlaanderen, het Zwin Natuur Park, Agentschap Natuur en Bos en Stichting Kunstboek brengen een nieuw fotoboek uit: ‘Zwin. Dynamische natuur tussen land en zee’. Dit kijk- en bladerboek toont alle kwaliteiten van dit stuk Belgische natuur en laat zien waarom het belangrijk is om er even bij stil te staan.

 1. Standhouders en bezoekers waren al niet enthousiast, nu denkt ook stad Brugge aan verkoop van zwarte kerstcontainers: “We laten dit onderzoeken”
  PREMIUM
  Brugge

  Standhou­ders en bezoekers waren al niet enthousi­ast, nu denkt ook stad Brugge aan verkoop van zwarte kerstcon­tai­ners: “We laten dit onderzoe­ken”

  Brugge blijft allicht toch niet halsstarrig vasthouden aan de 100 zwarte kerstcontainers, die sinds twee jaar op de kerstmarkten staan. De stad onderzoekt een verkoop van die fel gecontesteerde units. Bij een rondvraag van deze krant bleek 9 op de 10 standhouders voorstander van houten chalets en ook de Bruggeling is geen fan van de containers.
 2. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  22

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.