Catering manager Pieter De Smet bij het bereiden van een maaltijd in het ziekenhuis
Volledig scherm
PREMIUM
Catering manager Pieter De Smet bij het bereiden van een maaltijd in het ziekenhuis © Joel Hoylaerts / Photonews

Ziekenhuiskost in AZ Zeno blijft in de smaak vallen en krijgt nu ook hoogst mogelijke erkenning voor grootkeukens: “Enorm trots op ons volledig team”

Knokke-HeistDe ziekenhuiskeuken van het AZ Zeno in Knokke-Heist blijft bekoren. Daar slagen ze erin om alles 100% vers te bereiden. Daar kruipt véél tijd en moeite in, maar het loont. Het ziekenhuis ontvangt voor die inspanningen nu het Smiley-label van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). Het is de hoogst mogelijke kwaliteitserkenning die een grootkeuken in een ziekenhuis kan ontvangen. “Een teamprestatie”, zegt catering manager Pieter De Smet. 

  1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
    Tweakers

    De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

    Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.